maandag 30 september 2013

Kinderpostzegels.

Net als vorig jaar gaat oudste zoon de deuren langs om kinderpostzegels aan de man te brengen. Of aan de vrouw. Kan natuurlijk ook.Vorig jaar had hij flink de smaak te pakken en werd hij de beste van zijn klas met het aantal verkochte postzegels. En ook dit jaar kwam hij enthousiast thuis. Of eigenlijk kwam hij helemaal niet thuis, want meneer ging direct uit school met de fiets de buurt in om postzegels te verkopen.

De mensen die de deur openden kregen een heel verhaal te horen over het goede doel, scholing voor kansarme kinderen in het buitenland, maar ook projecten in eigen land zoals pleegzorg kinderen. Klasgenoot die de route van Niels volgde. want vorig jaar dus eerste, pakte het slimmer aan: belde aan, verkocht al dan niet zijn postzegels en belde bij het volgende huis aan. Aan het einde van de straat moest hij dan even wachten, want de route van Niels moest gevolgd worden.

Niels nam echter zijn tijd. Als hij ergens voor gaat, gaat hij er vol voor. Hij verkoopt dus pleisters en postzegels en zorgt voor een kwartier entertainment bij de deur. (Behalve bij een bekende van school, die mocht zelf haar formulier invullen, tijd is geld en hij moest nog naar een cursus)

Nu heeft hij ontdekt dat hij ook online verder kan gaan met verkopen. Ingelogd; tweets verzonden. Via mamma's Twitteraccount, want dat heeft 10 jarige zoon natuurlijk nog niet zelf. Facebook is ook al geconfisqueerd door zoon. Alles voor de kinderen die niet naar school kunnen.

Goed, online verkopen dus. Als u nu thuis zit en de kinderen met postzegels heeft gemist, en eigenlijk wilt u heel graag het goede doel steunen: dan kunt u bestellen via Niels. Worden de postzegels/kaarten/pleisters zelfs gewoon thuis gestuurd. Extra service van het huis zeggen we maar.

Bestellen kan via de onderstaande link: Koop kinderpostzegels bij Niels!!


Namens alle schoolkinderen in Nederland en het buitenland en vooral ook namens Niels: BEDANKT!!!!


3 opmerkingen:

 1. Deze week kocht ik de postzegels bij een meisje uit de straat. Ik hoop voor Niels op een goede verkoop!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kanjer Niels zeg om zich zo in te zetten. Hier kwam de overbuurjongen en huisbakker deed (zonder dat ik het wist) precies de bestelling die ik in gedachten had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsjonge, hij doet het goed zeg! Die van mij doen het veel passiever…

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen