zondag 24 juni 2012

Liefde.


Wat maak je voor indruk op wildvreemde mensen? Dat weet je niet. Tot je postzegels gaat kopen. “Welke wilt u straalt de jongen bij de AH. Onze eigen AH postzegels?” “Ja graag” antwoord ik. Maar de jongen gaat onverstoorbaar door. “Of de standaard zegels met Beatrix,” “saai!” zeg ik. “Het thema groen? Met postzegels voor recycling, of gaat u voor de postzegels die voor u gemaakt zijn?” Straalt hij vrolijk verder.

Ik ben even van mijn stuk gebracht. “Voor mij gemaakt zijn?” In een fractie van een seconde vervloek ik Ben. Wat heeft hij nou weer uitgespookt? Speciale postzegels met mijn afbeelding? Daar zit echt niemand op te wachten hoor. Ik in de eerste plaats niet. “Ja, deze zijn speciaal voor u.” Hij schuift een velletje met liefdespostzegels naar voren. Met kussende hartjes. Ik kijk naar trouwring, kijk naar kind nummer 3, kijk naar jonge jongen en ben compleet verbaasd nu. “Ja, deze zijn speciaal voor u. Omdat u zoveel liefde uitstraalt iedere keer als ik u zie.”

Helemaal blij ben ik dus nu. Dat zult u begrijpen. En de liefdespostzegels heb ik laten liggen. Ben voor de AH variatie gegaan. Kan hij nog even langer aan mij denken. Ik straal liefde uit!!!!! 
En mijn dochter weet dat allang. Die laat overal in huis tekeningen achter met hartjes.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Annemarie, Mooie liefdevolle post.
  Hoe meer liefde hoe beter. Laten we maar lief zijn voor elkaar.
  De tekeningen van je dochter...een en al liefde.
  fijne zondag,
  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om te horen toch. Toevallig haalde ik van de week ook postzegels bij Appie (voor mijn dochter) en kreeg de saaie Beatrix-uitvoering, waarop mijn dochter gisteren zei, hadden ze geen leukere? Had toch graag de liefdes uitvoering voor haar meegenomen, maar ja, de mevrouw aan de balie bood ze mij niet aan.....jammer.

  Fijne zondag, ondanks dit depri weertje.

  Groetjes,
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een werknemer die weet hoe hij met klanten om moet gaan hoor...hij heeft je in ieder geval goed geobserveerd:)
  Die tekeningen doen het hem toch, overal hartjes...als dat niet lief is...

  Een liefdevolle week toegewenst...
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Anne Marie, die jongen van Appie heeft het heel goed gezien, jij straalt heel veel liefde uit maar helaas kan niet iedereen het 'zien' alleen de mensen die dieper kijken en ik denk dat dat joch heel goed naar je heeft gekeken.
  Geniet er maar van want dat overkomt je niet iedere dag, iemand die echt naar mensen kijkt!

  Fijne week met heel liefde en niet blijven plakken bij Appie hoor!

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou zeg, wat leuk dat jullie zulke leuke ah-medewerkers daar hebben! Daar hou ik wel van. Ik had ze echt niet durven laten liggen hoor. Waarschijk had hij aan mij nog 2 setjes extra verkocht, terwijl ik ze niet nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's wel een lieve opmerking van de Appie-medewerker, daar blijf je toch gewoon van stralen?!

  BeantwoordenVerwijderen