zondag 27 mei 2012

Finn 5 jaar!!

Onze kleine grote man werd vandaag alweer 5 jaar. Vond ik grote broer Niels op die leeftijd al een hele grote jongen, mannetje Finn is nog een lekkere kleuter. Eigenwijs, slim, grappig en gewoon nog maar 5 jaar. En hij heeft een geweldige verjaardag gehad.
De taart. Finn wilde gewoon een piratentaart. 

Blazen. Zus helpt mee. Net op tijd, want na 7 verjaardagsliedjes smelt de kaars op de taart.

Wie iets bewaart heeft iets in tijden van nood. Ik had geen idee waar ik de paaseitjes nou had verstopt. In de thermosflessen dus. Altijd handig als je met 30 graden in de tuin een verjaardag viert. Paaseitjes.Doorkijkje op het terras.

Zelf uitgezocht, maar alsof hij het spel voor het eerst ziet. Zo blij~!
Tussen en tijdens het uitpakken van de cadeau's lagen de kinderen vooral in het zwembad. Finn heeft een prachtige dag gehad. Sophie en Niels eveneens. Pappa had het zwaar. Voorafgaand aan de verjaardag en zeker ook tijdens deze verjaardag. Maar hij heeft het volgehouden en is er de hele dag bij geweest. En waarschijnlijk is dat het grootste cadeau geweest voor meneertje Finn.

Na het uitzwaaien van de laatste visite wilde Finn naar de pedonalds. Voor de speeltuin. Niet voor het eten. Maar mamma zag het niet zo zitten om tussen half blote mannen met overhangende bierbuiken en tatoeages en zwetende mamma's die achter smoezelige kinderen aan rennend op blote voeten gevallen patatjes plat stampend te gaan eten. 50 graden in restaurant door frituurpan.Veel te warm.

Pappa heeft kinderdoosjes gehaald bij de pedonalds en die hebben we heerlijk in de tuin opgegeten. Om 20.00 vond Finn het genoeg geweest. Hij at nog 3 mini tompoucen, pakte 1 van zijn nieuwe boeken en wilde naar bed. Het feest was ten einde. Welterusten lieve Finn. Mamma geniet van je.

10 opmerkingen:

 1. Lieve Anna Marie, proficiat met je grote,kleine man. Heerlijk dat hij maar ook jij het zo naar je zin hebben gehad vandaag op zijn verjaardag.
  Geniet maar lekker van jou Finn, want meis voor je het weet is hij groot.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een groot hoera voor Finn! Al ben ik nu wel te laat natuurlijk. Niet minder gemeend. Fijn dat het zo'n geslaagde dag was, het ziet er ook zo gezellig uit op de foto's.
  Liefs van Gon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met Finn!! De kids hebben heerlijk kunnen spetteren in het roze zwembad. Wat een prachtige dag was het.
  Je paaseitjesvondst is dolkomisch ;-)
  Groetjes en hele fijne dag,
  Marion

  Ps. Op onze bieb hebben we ooit blauw licht gehad in de toiletten. Maar de oude mannekes die onze leeszaal bezoeken hadden daar veel moeite mee.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met deze kleine grote man. Hij heeft een heerlijke dag gehad, dat is wel duidelijk. En dat je niet naar de Pedonalds wilde, dat kan ik me helemaal voorstellen. (Vooral die overhangende blote bierbuiken....)

  Geniet nog maar lekker na.

  Groetjes,
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snel toch bij jou buurten hoor...gefeliciteerd met dit heerlijke mannetje...wat een feest en wat heeft hij genoten...
  En het eten met half blote mannen en bezwete mama's...grrr. zie ik ook helemaal niet zitten:))) Geniet jij maar lekker na van deze onvergetelijke dag......

  Een vakantiegroet van mij,
  Liefs ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk, een vijfde verjaardag! Gefeliciteerd alsnog. En wat fijn dat de dag goed is gegaan. Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd zeg! En wat boften jullie met het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd met je kleine man! Soms komen je blogjes wel op mijn blogrol en deze en je zwembad-blog dan weer niet, dus bijna gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met Finn! Wat een heerlijke vijfde verjaardag heeft je mannetje gehad. Lekker buiten, heerlijk gesnoep, cadeautjes, iedereen geweest... dan is naar bedje gaan met je boek toch wel een supertoetje om van zo'n dag na te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je grote kleine man!

  BeantwoordenVerwijderen