dinsdag 5 juli 2011

Verrassingsvisjes.

Vandaag kwam met de post mijn visje binnen zwemmen. Een grote enveloppe kwam door de brievenbus en ik dacht eigenlijk aan een informatiepakket van een camping in Zuid-Zweden, waar ik met de kinderen wil staan om de 1400 kilometer tussen Nederland en ons huisje in Zweden te overbruggen. Maar er zaten Nederlandse postzegels op. Wat raar zei ik tegen dochter. Is hij voor mij vroeg Sophie. Nee, er staat mamma's naam op, maar ik weet niet wat het is. Openmaken, openmaken huppelde een klein meisje naast me. En dat deed ik en ik werd enorm verwend. De visjes van Eefie waren er! En zou ik al enorm blij geweest zijn met de houten visjes, omdat ik die in Zweden met de kinderen na wil maken, er zat nog veel meer in!! Lieve Eefie, ontzettend bedankt met deze enorme verrassing! De visjes en zeker ook de lavendel gaan hele mooie plekjes in huis krijgen. Groeten Anna Marie. (En Sophie)
Een tafel met cadeau's.

Lavendel! We hebben een lavendel week.
En omdat we nu toch in waterse sferen zaten, zijn we na het eten nog naar het zwembad gegaan. Sophie heeft vorig jaar een hardloopwedstrijd gewonnen en ze kreeg toen een tas vol prijzen en daar zaten ook vrijkaarten voor het zwembad bij. We hebben een uurtje gezwommen, en kwamen lekker opgefrist weer thuis. 
Morgen vieren de kleuterjuffen hun verjaardag en Sophie en Finn hebben (naar een idee van wederom Eefie) hele leuke cadeau's klaar staan. Selfmade met een beetje hulp van mamma. 
Allemaal een prettige avond! Groeten van een hele blije Anna Marie.

5 opmerkingen:

 1. visjes en lavendel....ik zeg..VAKANTIE!!!!;)
  Genieten meid, lekker!!

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent wel heel verwend! Leuk hoor!! Geniet er maar van..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig cadeau!!! Wat zal het heerlijk ruiken bij jullie...

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie dat de visjes goed gezwommen hebben, gelukkig, ze zijn er geniet ervan en leuk dat Sophie je even assisteerde:))Ik ben heel benieuwd naar de juffencadeautjes, wel laten zien hoor!!!
  Wij zoeken ook een overnachting in Zweden, ha, ha, voor eind augustus op onze doortocht naar Finland...wie weet.

  Heel lieve groetjes vanaf hier,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh....wat een prachtige kadootjes heb je van Eefie gekregen. Je bent echt heerlijk verwend Anna Marie.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen