donderdag 30 juni 2011

Zo dochter zo moeder.

Ik heb 3 kinderen. En geen van drieen lijken ze op mij. Wel qua gedrag. (Soms helaas) Ze zijn net zulke ongecontroleerde stuiterballen als hun moeder. En alle 3 hebben ze de mij zo kenmerkende koppigheid overgenomen. En net als hun mamma flappen ze alles wat ze denken er zo uit. Soms niet zo handig, heeft mamma in de loop der jaren geleerd, maar de kinderen zijn met hun 4/6 en 8 jaar nog niet zo ver. Leren ze vanzelf. Ik krijg mijn gram thuis zoals ze dat zo mooi zeggen. Nu hebben we gister de schoolfoto's gekregen. Leuke foto's die ook meteen op de kast een ereplaats hebben gekregen. Maar dan kijk je, en dan kijk je nog eens, en dan begin je te staren en dan zie je totaal helemaal niets aan uiterlijke kenmerken wat jezelf 's morgens ook in de spiegel ziet. Nul, komma niets. Toch wel een beetje balen. Maar tegenwoordig kun je van alles aan je uiterlijk doen. Van botox tot plastisch chirurgie en alles wat er tussen zit. Gisteravond  hebben mijn dochter en ik dus ook maar iets gedaan. Mijn dochter en ik hebben een manier gevonden om eventjes, 15 minuten, exact op elkaar te lijken. Een groot spiegelbeeld en een kleinere uitvoering. En nu mag u allen raden wie de moeder van die knappe prinses is. (Die nu overigens naar aardbeien ruikt.)

7 opmerkingen:

 1. *proest*....1 gezicht!! echt waar!!!!

  Gekke meiden!;)

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Anna Marie, wat een gelijkenis, als twee druppels water, ik had wel willen zien of dat na het lachen nog zo was ;-)

  Leuke foto!

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, we moesten hier heel serieus kijken, maar ik heb nog een foto en dan kraakt dat spul zo van ons gezicht af omdat we inderdaad moesten lachen. Groeten terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend, ik zou al in lachen "uitgebarsten"zijn voordat de foto úberhaupt gemaakt was, maar ik zie gelijkenis hoor, jullie zijn allebei een prinses:))

  Groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, dat zijn ook echt hoofdzaken :-) En daarna hadden jullie natuurlijk allebei een satijnzachte huid?!
  Ja, de gelijkenis is treffend.
  Groetjes van Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je goed kijkt... inderdaad! Vooral die lichte huidskleur is hetzelfde bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen